>

entry kali nie adalah entry menggedik oleh si anak.  Ahaksss….selalu tu kalau lalu memana kedai ada jual baju Ana Muslim nie….aku pakat tengok jer lah…..niat nak beli tu tidak lagi…tp ntah macam mana, semalam pergi pasar malam nampak..cam berkenan di hati plak……murah pun murah. So, apa lagi….pakat sambar sepasang buat batrice.  kain cottong tebal.  Berqualiti jugak ler…..harga rm20 henget sepasang….murah kan…

Selalu tu, dok shopping baju2 moden utk dia…seluar jeans, gown and tshirt…kali nie kita tukar selera ke fesyen muslimah plak……..kot2 ler ada agen2 Ana Muslim baca blog Mama Batrice nie kan….and berkenan nak jadikan Batrice duta ANA MUSLIM…..wah gitew! tinggi cita2 mama ko kan!

ANA MUSLIM Bagus ! sebab apa….sebab baju cantik and harga murah…ha ha ha….tak tahu ler aku kot2 baju nie baju ciplak kan…bukan keluaran ANA MUSLIM yang asli…..tp qualiti kain terbaik!

Tu dia…model dah start menjalankan tugas…..berdiri tegak sambil sengit2 kan sikit kepala tu……tp bab perut muncit tak boleh nak cover.  Isk iskh …..aku tengok size 26 tu dah cukup besar ngan dia…sekali sarung…sendat gark tang perut tu….yang lain dari segi labuh sumer ok.

pose cover perut……..aku dah start jatuh cinta ngan tshirt muslimah ANA MUSLIM nie…..comel ler plak tengok dia pakai.

comel kan….hik hik hik….mama dia dah kena syndrome “anak aku paling comel sedunia”…nak buat macam mana…tanya pada mana2 mama, ibu, emak or ummi pun sumer akan tetap nampak anak mereka yang paling comel, paling cerdik dalam dunia……

Bila bertudung, pipi tembam dia lagi jelas nyata terserlah kan….sejibik mama dia punya pipi.