>

……..budak berdua yg pantang berjumpa….kejap2 gaduh..kejap2 baik….tp yang pasti, bila Yaya balik rumah MIL…Batrice pun sure tak nak balik rumah mama papa dia…hu hu hu..nak berkampung gark ngan Yaya kat rumah nenek dia…..huwaaa…tu yang kadang2 mama dia sentap coz’ malam2 tak boleh nak peluk cium dia time tidoooo…….

Apa nak citer pasal budak berdua nie yerk? hu hu hu…kalau korang layan gambar jer boleh tak? pastu pepandai ler korang letak caption sendiri …keh keh keh keh…dasar pemalas erkk….update nak, menaip kemain letih ler plak….lagipun idea takde ler….idea nak merapu plak yang datang. (opppss…jap2….ada incoming call ler plak..jap errk!)

sambung lagi…ha ha ha….cik sue telefon…..hik hik hik…cik sue, rahsia antara kita bertiga jer yerk…keh ke heh keh…sakit perut aku layan si Sue nie…….ada ke patut dia kata aku nie lembut! auw…..tak kuasa mak nyah….nanti ko dah jumpa aku, dah borak betul2…baru ler ko tahu aku nie lembut ker keras ker….

iklan gigi sapa paling comel…and for sure..BATRICE menang….hik hik hik…..

yang nie plak….ntah, aku pun tak tahu…sorang julur lidah sorang lagi…tunjuk anak tekak…….

tp yang pasti mereka adalah kesayangan hamba…plus sorang lagi tak masuk gambar…si Soffiyah…

*** Pelik ok si Yaya nie…..dah free diapers…tp bila nak berak, sure nak kena pakai pampers…kalau tak dia tak boleh nak berak….adoi ler…membazir ok Yaya…..setakat pakai diapers utk berak jer……..

*** Batrice plak…dari minggu lepas asyik terbabas jer…ngompol kat tilam. Dah ler tak nak tido bilik dia start aku balik kursus hari tu…pastu tiap2 minggu stok nak membasuh comforter jer….letih ok!….dah suruh kencing dulu b4 tido pun still terbabas2 lagi…