>

yeehaaaa………..2011 bakal menyaksikan aktiviti cuti2 malaysia rancak di jalankan……ha ha ha ha….

1st tempahan ticket untuk percutian keluarga di dalam negara sahaja
then

gatal2 tangan lagi pi click click click kat AA utk check tiket ke tempat idaman hati dan terjadilah dgn tak sengaja percutian ke luar negara buat pertama kalinya bersama kawan2…..
anak ngan suami sila tinggal kat rumah….kerana di khuatiri mood utk melaksanakan tujuan utama di saat itu rosak.  Nasib baik laling hubby i bagi green lite walaupun lepas tu muka dia macam tak dpt nak terima hakikat yang wife dia akan cuti keluar negara tanpa dia….ha ha ha ha…apa nak buat…tempat2 tu tak sesuai utk kaum lelaki…..takpe…sebagai balasan, aku bagi dia green lite utk pergi scuba di sipadan plak nanti……

FAIR and SQUARE atau dalam bahasa melayu jatinya ADIL dan SAKSAMA.

and promo terbaru AA….sila pastikan anda bersedia pada hari JUMAAT ini yerk! mana tahu lagi kebaboommmmmm promosi tiket dia kan…..wah!….matik ler camnie!