>

Dah start dah penyakit shopping online aku.  Sebelum raya hari tu kemain rancak aku shopping online baju2 Batrice and last week…dok terpikat ngan Tudung RCW. So, aku order 1 pc from PrettyMom Collection.  Total sumer termasuk postage = RM63. Hurm…tak sure ler kalau korang boleh dpt lagi murah dari nie kan..so far..alhamdulillah…berpuas hati ngan hasilnya.

Selasa aku bank in duit and then Khamis baru sampai office…act, petang rabu dah sampai ke post office simpagn rengam, tp di sebabkan petang office boy aku mmg tak ambil surat kat post office…so, pagi khamis tu ler baru sampai kat tangan aku…

sampai2 jer…aku tah tahu apa dlm nyer…so, giler excited terus buka parcel nie..mmg tabiat aku jenis tak reti sabar…jgn harap ler aku peram barang tu sampai rumah baru bukak..time2 tu jugak aku buka plastiknyer ko…and …..petangnya aku dah ada model utk tudung RCW nie….he he he he he
jeng jeng jeng jeng….sapakah model ini? wah..nampak tu…siap usha2 pakwe hensem kat belakang tu lagi!

Dah tentu2 ler anak dara ku…tak menyempat….dia nampak tudung nie kat dlm paper beg aku…terus mintak nak pakai…..time nie we’ll turun pergi makan2 kat Kluang Railway coz’ si kecik nie ngingau2 nak makan chicken chop…..so, bawak makan chicken chop kat sini jerrr…

cantikkan…..btw….warna MERAH tp coz’ dia multi colour kan..so nampak cam meriah ngan kaler ala2 oren gitew….sgt2 puas hati.

Tp tulah….model I nier bertahan pakai tak sampai setengah jam jer….sibuk nak makan, dia pun sibuk nak bukak tudung tu jugak……nasib ler handbag mama dia ala2 poket doremon kan…boleh main sumbat2 sumer benda kat dalam tu…

and…taraaaa……..tadi tu model kecik yang meminjam tudung mama dia…………so, yang nie baru ler model sebenar……………ha ha haha….tuan punya tudung…..baru ler boleh complaint cun ke tidak or masuk ke tidak ngan tuan punya tudung tu kan…yang tadi tu kalau puji pun tak aci sebab bukan dia punya…

phewwwwittttt….cam anak dara tak? keh keh keh…agak2 kalau jalan sesorang kat bandar, ada chance kena ngurat lagi tak? wakawakawakahhh….ha ahha……giler perasan perempuan di atas nie yerk.