>

last minit punya kerja.  Dok bergebang2 kat rumah MIL sambil makan sup tepung made by my MIL…..sambil dok citer2 pasal2 AA tengah buat promo.  and kebetulan bawa broadband plak tu….so…sambil dok menyembang and tolong my MIL kat dapur sambil online AA website.  Click punya click punya click, maka terhasillah result seperti di atas. he he he…next year fly lagi…yahooooo…

Tp tu ar…promotion punya pasal…almost 10x kali aku try…..bila masuk 6 nama jer…sampai Guest yang ke-6 start asyik error jer….10x aku buat kerja masukkan detail tiap2 orang..last2 fed up…aku ajak hubby aku balik rumah try line streamyx kat rumah.  Macam tu jugak….rupanya dia tak mau isi nama sekali banyak2 daaa…so, try buat 3 nama dulu…wah…sekejapan jer..DONE.  then masukkan lagi 3 nama…so, confirmed we’ll akan fly ke SANA pada 29 Jun sehingga 4 Julai. yeehhaaaaa

Percutian bersama keluarga.  Next trip ngan keluarga belah aku plak. DEAL.