>

raya tahun nie mmg hebatkan….sampai ke hari AHAD (2 Zulkaedah) pun masih ada lagi yang gigih buat OPEN HOUSE.  

Jumaat lepas (8/10/2010) office aku atau lebih tepat lagi Bahagian Pentadbiran dan Kewangan plak buat makan2……….buat kecil2an jer pun…..utk bebudak office. Ada gark jemput dari bahagian lain, tp tak ramai lah kan…….masak pun tak banyak…just utk kita2 ajer…ha ha ha

Konsep : Gotong Royong. Dah agih2 kan sama yang bawa nasi impit, sapa yang bawa ayam, sama yg bawa rendang and so on.  Modal pun tak byk…so….buat apa yang termampu ajelah kan.

Pepagi lagi…..sampai2 office kak ina dan shidah tengah gigih prepared apa yang patut kat Pantry.  Meriah.

Ada serunding.  Ayam masak merah by Kak Ina, Sayur campur by Mak Kin, rendang daging and nasi impit by CC Baayah and 

sambal kacang by ME. ha ha ha ha…jadi ler kan….t

dan menu WAJIB tiap2 tahun……….LAKSA PENANG by kak yam

So………after sumer siap di hidang…………apa lagi……….makan time lah kan………..ha ha ha…..

2 round ok………….menu banyak so, nak kena pelan2 kayuh…sat lagi masuk semua kat dlm perut tu…..jadi citer lain plak.  Pagi around pukul 10 camtu, aku and the geng makan nasi impit dulu…….then agak2 dah petang sikit around pukul 3 camtu…pekena laksa penang plak……..so, sumer dpt rasa kan……takde ler baik rumah ngigau2 nak makan itu itu.