>

….time yang budak kecik nie dok nanti2kan…………….fuh! tak sempat apa…..buka balcony nampak pool terus jer dia ajak masuk pool…kalau boleh gamaknyer dari atas balcony bilik tu dia terus nak buat terjun tiruk masuk dlm pool…………
aku pun malas nak membebel pepanjang……….so, mari kita layan aksi2 Batrice bila jumpa air yerk….

kejap kang dalam air..kejap2 dia lari pergi playground yang tak sekangkang kera jer kat sebelah tu….tu yang makin syok dia…..atas darat dalam air pun boleh main…..2 in 1 namanya nie.

Takde ler dpt lelama pun berendam dlm pool tu…we’ll turun pun dah almost 5 pm lebih………dpt ler layan Batrice main2 kat pool dlm sejam lebih….sejam lebih pun cam berkurun jer aku rasa…….nak join sekali dia masuk pool…tak bawak plak bikini aku…kah kah kah….mcm mana ler rupa kalau mama Batrice pakai swim suit cam yang Batrice pakai tu erkkkk? aku rasa…………orang2 kat lobby hotel tu pun reramai turun nengok mak dugung mana sesat masuk swimming pool hotel depa tu…

aku rasa dia cuci badan nie ada 3 kali….cuci, pastu keluar ayat auta dia

” kejap errkkk mama, echa nak basuh tangan”

dia budget mama dia tak tahu niat sebenar dia nak terjun dlm pool tu lagi
cuci lagi badan, pastu kuar lagi ayat
“2 minit jer mama…” terus terjun lagi dlm pool
masuk kali ke-3 ko jangan harap ler nak kelentong mama ko lagi kan
dah….jom balik bilik…takkan nak berjemaah maghrib tepi pool plak kan…

balik bilik dengan janji esok pagi2 pergi pool lagi……..baru ler jalan….kalau tak, aku rasa mau sampai isyak pun dia dok terjun naik kat pool tu…tp yang bagusnyer kat Everly nie, swimming pool bukak sampai malam….so…kot2 tak sempat nak masuk pool petang tu…boleh lagi ler pergi time malam2…..romantik sikit kot….tp kalau bebudak yang pergi memalam hari tu….gamaknyer esok terus demam ler…..