>

Patutnyer entry nie keluar dulu b4 entry terjun pool tu………..tp takpelah…pusing2 pun kat situ gark kan.  Lepas check in, we’ll keluar ke Mahkota Parade.  Mencari swim suit Batrice.  Papa dia lupa nak bawa.  Lagipun swim suit yang ada tu dah kecik bebenar kat dia…….muat tu mmg muat….tp ala2 sendat ler kan…so, cari ler yang baru utk dia…………..

……….salah satu tempat yang WAJIB singgah kalau pergi MELAKA nie.  Gerai COCONUT SHAKE @ area Klebang. Selalu tu, we’ll singgah utk tapau jer pun……….tp di sebabkan before nie lieya cakap nasi lemak and karipap dia sedap kat situ………terus aku ajak laling hubby aku pekena Coconut Shake and Nasi Lemak kat situ….sat lagi kalau tak cuba Nasi Lemak nie…mau aku termimpi2 plak nanti……bahaya!

Coconut Shake dia tu…jgn cakap ler…tengok pun aku dah telan2 air liur nie…rasa dan2 nie gark nak pergi lagi pekena Coconut Shake tu……….Nasi Lemak dia pun not bad.  Yang Penting, sambal tu kena ngan tekak aku……..mmg sedap ler…cuma bab Karipap tu aku kurang sikit coz’ inti dia inti ala2 serunding……kalau untuk bebudak mmg sesuia ler coz’ tak pedas………..tp kalau ikut piawaian tekak mak budak nie…mmg failed.  Tp kuih ala2 cekodok tp kat dlm ada hot dog tu sedapppp…….samapi 5 ketul laling hubby aku belasah……

memang puas hati…………aku rasa kalau aku duduk Melaka lah kan…mau tiap2 petang aku singgah situ pekena Coconut Shake dia tu…..hurrm….pindah melaka ler jom!