>

still citer di JB lagi……….after registration and check in…….for me mmg ada di sediakan dinner…tp tak sanggup ler plak…aku dok syok makan kat hotel…laling hubby and anak aku ntah makan apa kan….so, letak2 beg sumer….gi pusing JB….tengok kot2 ada restoran yang berkenan di hati…….sian hubby, penat drive….so…kasi belanja dinner….sesekali kan.
Ronda punya ronda…terpandang restoran Malay Village nie…..nampak menarik…so singgah ler makan kat sini. Decoration mmg terbaik….ala2 bali pun ada…..open air…..budak kecik nie nak main2 pun sonang…tp menu nya belum tahu lagi….kena order, makan baru ler boleh citer.

Both we’ll ordered Chicken Chop…grilled chicken chop.

This is OTAK-OTAK…1st time tengok otak2 mcam nie……mahal wei……..seketul tu RM1.80 kalau tak silap aku ler…..makan 2 ketul tengok bil jer dah RM3.60…..terkejut gark ler…boleh tahan mahal gark……hurrm…rasanyer…..giler pedas….tu yang luak 2 ketul jer…kalau sedap…mau habis semangkuk tu……i think nie otak-otak kukus kot….yang selalu tu di bakar……..

While tunggu menu we’ll sampai……..melayan budak kecik nie posing2 di kawasan sekitar….mmg menarik…..

and then……..our chicken chop pun sampai….hurm…….presentation nampak cam biasa2 jer….rasanyer?

tak berapa kick! tak boleh nak lawan chicken chop Kampung Baru…kat sana mmg terbaeeeekkkkk…lama dah tak makan chicken chop Kampung Baru.  Sos blackpeppernye masin and pekat sangat. So…rasanya so-so sajaaaaaa

Tp this Avocado Juice…mmg sedap….ada rasa coklat2 sikit di penghujung nya……….almost separuh kena pow ngan Batrice.  Padahal dah mmg order Epal Jus utk dia….di bo-layannya…..

Sambil makan sambil layan budak nie nak berposing sakan kat situ…..mood nak posing2 dia sampai ler tu…….Batrice nie, kalau bergambar….ada mood….ni kira mood meroyan nak berposing ler…kalau tak tau…muncung jer lebih……siap kena paksa2 lagi.

Posing sakit pinggang…ha ha ha….mana ler belajar nie.

Muaahhhhh……utk budak kecik yang bakal di tinggalkan semalaman.  1 malam pun dah terasa tido takde ngan dia…………