>Di kesempatan ini kami sekeluarga ingin mengucapkan :

Mana yang pulang bercuti di kampung tu…….semoga perjalanan pulang ke kampung masing2 tu di lindungi.  Berhati2 di jalan raya…….for sure, kat highway banyak kenderaan…so, sama2 amalkan sikap BERSABAR yerk……biar lambat asal semua dapat pulang berhari raya bersama keluarga.  Buat kawan2 yang tak dapat balik bercuti bersama keluarga tu……..raya tetap raya……sama2 memeriahkan hari2 istimewa ini bersama suami, isteri dan anak2…………..
Mcm biasa……..every year, we’ll gilir2 raya di rumah kedua ibu bapa kami.  Because last year dah turn beraya di belah Zana…..so, this year…turn belah hubby plak.  Muafakat membawa berkat.  Tak kisah lah…raya kat mana pun sama, yang penting di kelilingi keluarga tersayang.  
Insya Allah, akan berada di Kluang hingga petang raya ke-2.  Lepas tu bertolak balik ke Kulai untuk berkumpul di rumah arwah atuk bersama family sebelah mak zana.  Ada masak2..ada sessi gossip2……tu yanga gatal pungguk nak balik cepat2 jumpa makcik pakcik tu. Utk kengkawan yang berada di sekitar kulai, simpang rengan tu…insya allah….ada keluangan….sempat ler zana singgah yerk…….