>

1st of all…….nak say THANKS bebanyak kat adik comel ZIE coz’ sharing tutorial and info nie……kalau tak mmg aku tak tahu lerrr……….at least……bila GENG BLOGGER dah condemn and under maintenance nie…ada lagi ler tempat utk aku nak promote blog comel aku nie kan…..thru INNIT @ NUFFNANG.

What to do : 1st…….log in kat acc nufnang memasing……then…..scroll ler sampai ko jumpa innit nie kat bawah nun sebelah kiri.  click jer nama INNIT tu.

bila dah masuk tu…kena ler sing in kan……….sama gark…guna ler email and password yang sama korang sign in kat nuffnang tu.

dia akan keluar mcm nie……..hah, masukkan email and password korang tu yerk….then, tekan ler butang sign in.

bila dah masuk….click kat icon ADD NEW POST.  icon no. 2 kaler kuning2 tu yerk.

then……..dia akan keluar form macam nie……..just isi jer lah…ikut apa yang dia minta tu kan…tak yah nak pening2……bila dah complete……..just click button SUBMIT tu jerrr

and….taddaaaaa………….entry korang akan di ping kat INNIT tu…mudah bukan.  Salah satu cara  utk promote blog korang……………