>

haiiii……………..sesekali teringin nak beli beg yang ada JENAMA …….tengok orang pakai………..telan air liur je lah…………..rasa2 aku ler kan…………harga h/bag aku yang paling mahal pun dalam dua ratus lebih kot…tak jejak tiga ratus………….tu pun rasanya h/beg hantaran masa kawen………..so, bila nengok kengkawan bw beg yang ada JENAMA nie………..dlm hati tu melonjak2 nak pakai…………tp bila tengok harga…..umak iaiiitt……mau aku ikat perut sebulan tak makan kalau beli nie………….so, kita beli yang tiruan jer lah….

Tp……..since next month Insya Allah dpt rezeki lebih sikit…………so, mula ler tangan aku gatal2 survey h/bag baru ………………thru online shop.

giler cun erk COACH PATCHWORK CONVERTIBLE HOBO : SHOULDER HOBO 14650 nie…..selain boleh sandang kat bahu….boleh sling gark….I LIKEEEE………….

yang nie pun COACH gark.  COACH GRAMERCY EMBOSSED PATENT POUCH ………….purple kaler ko……

Both dua nie harga beh kurang RM500 – boleh refer ke shoppeLista.

fuhh……………

tp yang nie pun gilerrr cun gark….again…PURPLE colour jugak hati nie dok berkenan….apakah aku peminat PURPLE?…hurrmmm…

This one COACH INLAID C BROOKE 14339 ………….tp harganya…..mmg tak mampu ler aku nak memiliki. RM1550.  Nie kalau ikut hati beli gark………..jangan kata sebulan………..mau setahun aku sekat makan aku………

Tp kan…………persoalan dari dalam diri aku……..(dari dalam diri seorang yang tak pernah nak keluar duit beli hand bag mahal2…) berbaloi kerrr aku keluarkan duit RM500 utk beli hand beg yerk?…………huuurrrm…..udah ler aku nie jenis cepat jemu………kalau dah beli h/beg harga RM500 tu….mau 2-3 tahun gamaknyer aku tukar h/bag baru……….tp bila mengenangkan IMPIAN aku…..rasanya tak salah kot keluarkan sikit RM tu utk aku beli h/bag nie sebagai REWARD utk diri aku sendiri……………….

kena fikir betul2 nieee……………….