>ha ha ha…akhirnya…..menumpang kasih kejap…..dpt gark aku update blog…rindu weiiii…….udah ler bulan puasa…FB pun tak boleh nak layan sgt kat office nie…..blog lagi ler kan……meroyan aku kat tempat aku sesorang nie…pegi sana salah, pegi sini salah…………..

Ingat tak watak Cikgu Bedah dalam citer Adik Manja (kalau tak silap aku ler kan)…..cikgu pompuan yang garang, suara kuat, rambut kembang, cermin mata tebal, bawa rotan and buku kepit kat tangan…..hah! yang tu arr……………comel erk…agak2 lah kan…..sekarang nie boleh ker jumpa lagi spesis cikgu yang macam tu? aku rasa takde kot.  cikgu sekarang sumer comel2 belaka….silap2 kena ngurat ngan anak murid……muda2 remaja belaka……..

Junior2 aku masa sekolah and kengkawan sekelas aku ramai yang jadi cikgu…yang tak sangka jadi cikgu pun ramai….tp dah REZEKI masing2 kan……..TAHNIAH pada korang kerana berpeluang menjadi PENDIDIK pada anak bangsa kita……besar pahala tu.

ohh……..yg nie CIKGU JOYAH yerk…bukan cikgu BEDAH….mulut cam joyah…pot pet pot pet……malas betul nak layan mulut dia nie…….byk betul alasan dia sekarang nie kalau minta buat sesuatu…suruh mandi pun kena ada alasan kukuh…..word KALAU tu mmg favourite WORD dia ler…….suruh mandi dia akan tanya : KALAU tak mandi? if dah terangkan kenapa. Dia kan tanya lagi..KALAU mandi…..wah gitewww……ko nyer KALAU tu bisa mama sakit kepala yerk cik adik ooiiiiiiii

Amacam, sesuai tak? agak2 kalau jadi cikgu ler kan….anak murid nak panggil apa yerk ?
Cikgu NUR?
Cikgu TISYA?
Cikgu QISTINA?
Cikgu TINA?
or
CIKGU ISYA?
tak pun nama glamer dia
CIKGU BATRICE..wah gitewww….kayak orang putih…….kena tukar jadi TEACHER BATRICE…..baru ler sesuai……