>……….About appointment Batrice on 12 August tu…………..

Around pukul 2 pm, we’ll dah terpacak kat Klinik Pakar, Hospital Kluang……….tp pintu still tak open lagi………..nasib ler tunggu tak lama….about 5 minit lepas tu, pintu pun bukak…………berdesuppp memasing pergi ke kaunter pendaftaran……….aku yg 1st time nie pun, dok ler terpinga2 kat kaunter tu….huish…yelah, 1st time tu ada appointment ngan doktor……

Almost 1 jam setengah gark ler menunggu……..fuh…ngan bebudak yang crancky kat dalam tu………nasib ler anak dara aku tu behave sikit that day……….ngan puasa nyer…ngan ramai orang nyer…….tp serius…..appointment pukul 2 pm………….tp doktor nyer masuk almost pukul 2.30 pm…………baik tulis kat situ appointment pukul 3 jerrr……………hisshhh

alhamdulillah…………..doktor cakap….takde apa2…paru2 dia pun clear……….tp tak boleh stop terus ambil neb tu….tengok perkembangan lagi 3 bulan….that means 2nd appointment on november 2010. and hope sangat2 lah asthma dia tu hilang terus……………

Since keluar hospital until now…………mmg dia takde kena serangan asthma walau sekalipun lagi….syukur sangat2………….aku tengok2 gark ler kot2 time dia penat2 main lari sana lari sini ………lepas tu dia batuk2 or sesak nafas ker kan…………tp takde ler plak…………..tido dlm aircond pun so far……alhamdulllah lena sampai ke pagi………….cuma aku jaga bab makan ler….no more ais, no more jajan …………sikit2 boleh…….

Harap2 result bulan 11 nie doktor terus suruh stop neb dia………….and that mean…dia clear dari ASTHMA….doa2kan yerk…