>dlm byk2…..xtvt sukan……sukan nie ler yang paling buat aku gelak cam nak pecah perut…..gamaknyer kalau boleh guling…..dah lama aku guling2 tepi padang tu……….kelakar ok…………….korang layan ler aksi2 yang berjaya aku snap…….maaf ler kalau qualiti gambar kurang yerk………snap ikut dannn jer nie……tak sempat nak focus  bebetul……………..

*** korang agak2 ler kan………..berjaya ker bola nak lulus masuk pintu gol kalau penjaga gol duduk terconggok depan pintu gol mcm tu…….tu belum lagi pemain lagi bertindak ala2 penjaga gol tambahan……***
*** pasang strategi kot sebelum masuk padang…..tak pun ketatkan kain takut terlerah tengah padang***

*** alahai cik Saman nie…….cam baru habis bersunat jer………main bola dalam pantang kot***
*** star dlm blok aku…….cik Taib……..memperketatkan ikatan kain….sat lagi nak tendang bola…takut bola tak pergi…….kain yg terbang melayang……***
*** kumpul reramai……..pasang strategi………..biar pihak lawan bungkus ***
*** yooo……..tendang cik jangan tak tendang……..terus masuk gol ok ***
*** payah gark nak tendang bola pakai kain erkk……silap2 semangat menendang…..
bola sembunyi dlm kain ***
*** penjaga gol pun naik syok nak menendang bola sama ***

*** uish….pemain blok aku. Cik Ghani…….lempar cik………***
***cepat cik Nazri……jgn kasi pihak lawan yg dapat bola tu***
*** uish……..sengit nie……..gelecek jgn tak gelecek***

*** fuh…..cayo lah………tanduk lagi bola tu ***
*** penuh semangat kesukanan kan……***

*** yooheeee…….kita menang…….GOAL!!!!! . Calit sikit…..***

*** ha ha ha….cik Jaafar dok mendengki……biar bola tak masuk gol…..***
*** pom pom girl that day ***

mmg happening lerrrr…………..hope ler next year pun ada lagi xtvt hari peneroka cam nie……..