>Hari tu………si Dino dia buli suruh pakai pampers….la nie….miss pinky nie plak jadi mangsa dera dia………hu hu hu………..sapa2 leh telefon kan talian NUR………nak buat aduan nie…….sian pinky………..

mau tercekik si pinky tu kena lilit lehernya ngan tali pinggang……….kot ler dia ada suara………mau melolong dia minta tolong……….

Berpintal2 hah di buatnyerr………..sapa punya kerja lah gamaknye ryerk………………

sedih tengok muka miss pinky……….minta belas kasihan…………tp si pelakunya takde perasaan……sian kat dia……….

sapa pelakunyer…………………?

.
.
.
.
.
.
.
.
tak yah suruh teka pun sure korang tahu punya…………budak kat bawah ler nie……..

lepas buat salah………muka relaks jerrr………takde perasaan………siap landing layan citer toy story dia tak sudah2………….

rerasalah kan………..apa hukuman yang patut utk dia………….?