>lama dah tak interframe muka mama budak comel nie yerk….so, hari nie nak menumpang sekaki yerk….

sila ler abaikan muka aku yang cam kena bubuh baja jerawat tu….kemain lagi meriah tumbuh melata kat muka aku sehari dua nie……..KENAPA? nanti2 aku citerrr……………

ustazah cilik……….mama nyer campak tudung masuk dalam bakul….dia pergi kutip……..kengkonon nak feel pakai tudung lip lap lip lap cam mama dia…………perasaan nak melawa jer dia nie tau……….

So, apa lagi…aku setting arr tudung tu kasi cun jer terletak kat muka dia…………..he he he…..udah anak requested…sure ler mama dia melayan kan……….dah comel2..apa lagi…..snap ler mana yang perlu…..byk gark gambar dia aku snap…….lama dah tak pegang mr. nikon tu……lupa plak dah cara2 nak setting itu ini…so, hasilnya….gitew2 saja………….ahaksss………….ayat cam pro bebenar………..padahal……….pegang camera pun belum tentu betul lagi…………….

muka budak nak sangap tak jadi………..sempat gark aku snap…………….

sila jangan percaya ngan muka ceria nie yerk………nie paksaan semata2…….

dah puas di suruh buat gaya itu gaya ini………..Batrice start boring ler………………..dan terjadi ler expressi muka ini……………ha ha ha….kelakar ler plak………..pose cam orang sakit kepala…………pening kot dia melayan mama dia nie…………….

Dia syok tengok mama dia pegang camera……….dia pun apa lagi……..dok berangan ler nak snap gambar guna mr nikon tu………….tp tak sedar diri………..mr nikon tu beh kurang jer ngan berat dia………..besar pun beh kurang ngan muka dia jerrrr………………………

and inilah hasilnya……………………….papa yang mengong…………….wink!