>

since selipar harian Batrice semua dah mengecut….*** padahal kaki budak kecik nie yang makin membesar*** so, kena ler cari selipar harian utk dia kan……….pasar malam pun pasar malam lerrr………buat pakai hari2 tak yah nak beli memahal….RM10 cukup arrrr………..mampu beli yang murah2 jer pun…..

nampak ala2 ori yerk……tp cap AYAM…..jadi lerr………..apa yang pelik korang tengok ngan sandle nie?……..ceh….kalau tak nampak gark…mmg korang WAJIB order kanta pembesar yerk……….tu hah…..figure BEN10 terselit kat situ…kasut dah cun kaler pink….Hello Kitty lagi….baru ler nampak gegirl kan…..sekali terselit plak si BEN10 tu….tu namanyer AYU2 MACHO…..nak sangat BEN10 dia tu……sebelah tak mau….nak dua2 pun pasang……nasib ler murah….1=RM1…….jadi rm10 +rm2 = rm12…..pakai sampai lunyai yerk…..nanti beli lagi…………..

dapat sandle baru………gedik nak terus pakai……….peel sapa ler dia ngikut tu….takde lain peel MAMA dia.…….auw….dah nama ANAK MAMA……..harus menurun peel baik budi pekerti mama di akan….

siap pakai kiri kanan…………….terus catwalk satu rumah………………..bagus bagus bagus……..tu cara2 menghargai pemberian atau pembelian dari kedua ibu bapa walaupun harganya tak seberapa…….wah….cam pantun dua kerat plak…………….