>hi….saya Dino….hik hik hik hik…

nie ler dino salah satu kesayangan anak dara aku tu……..tp tu arrr………mentang2 ler now dia dah free diapers……….and diapers dia pun still berlambak2 lagi dlm plastik tu…..aku tak tahu nak sedekah kat sapa…….nak sedekah kat adik aku….si soffiya masih pakai size M….Batrice punya size XL……..gamaknyer tunggu sofiyya tukar size XL ler baru wakafkan diapers Batrice tu kat dia………

Aku tengah kusyuk2 update blog………sekali anak dara tu dtg sambil mengendong si Dino tu………tengok arr apa yang dia buat ngan si Dino tu…….siap pakai diapers lagi ko………band HUGGIES lagi tu yang tak tahan….wah……..tinggi martabat ko Dino…..

ngam2 ho jer ngan montot si Dino erk………..and pelakunya ialah :

hah ! budak nie lerrrrrrr………………………geram rasa cam nak geget2 jer pipi tu………..