>

hi korang……..amacam persiapan raya………aku so far so good………kain2 ela yang aku beli….dah selamat hantar ke tailor………2 helai kat tailor biasa aku……3 pasang (aku & batrice) selamat dah hantar ke mak aku utk jahit baju kurung………and tinggal baju aku sepasang ngan hubby aku jer lagi nie belum hantar ke tailor…..coz’ yang tu nak buat baju fesyen…….and tailor yang selalu aku hantar tu….tak mau buat baju lelaki…so, weekend nie…….kena ler mencari tailor kat bandar utk jahit baju hubby aku and baju kebaya aku…….lepas dari tu…aku boleh tarik nafas legaaaaaaaa coz’ sumer dah settle….

Langsir !…oooo………..kain tak beli lagi…..tp takpe…….yang tu aku jahit sendiri…….jahit bodo2 jer……….so, tengok arr kalau mood baik…ajak ler hubby aku ahad nie ke nagoya lagi ker memborong kain langsir plak……..hari tu dah usha2 dah…….so, this time kalau pergi…senang terus tunjuk jer………he he he…..bab2 langsir mmg aku tak risau………coz’ aku yang jahit…so, x yah nak pening2 fikir tailor nak ambil lagi ke tak….jahit pun jahit bodoh2 jer………jadi ler kan…

Baju Casual  -……….80% dah settle utk Batrice…sumer aku beli online……….lagi 20% aku simpan utk last minit shopping nanti…..coz’ nanti for sure….hubby aku nak pergi shopping suar jeans, tshirt,  and kemeja dia kan…..so……ada ler alasan aku nak shopping sikit2 lagi utk anak dara tu…..

yang lelain tu…………tak kisah ler……lebih utamakan anak dara tu…………aku pakai apa yang ada pun tak kisah…tp kalau dpt beli h/bag and kasut baru ok gark kan………..he he he….takpe….kita buat list apa yang patut dulu yerk…….kot2 boleh mencelah nanti…….terus ler sambar ………ye tak!

and utk seminggu dua nie…….mmg aku busy mensurvey baju2 online ler………..tudung pun aku tengah usha2 dari online shop………senang kan nowday….x payah susah2 nak keluar…cari parking…..berpanas……menapak satu mall….udah ler puasa nanti…….mana ler larat………so, senang jer……..click sana click sini…….and taraaaa………….terus sampai atas meja………he he he….so far, aku dah TERbeli baju ready made 2 pasang dari online shop………..and insya allah by next week sampai………also tudung ala2 Rozita Che Wan pakai dlm citer AKU TERIMA NIKAHNYA tu……next week gark tu….jeng jeng jeng…….baju2 batrice….sumer still ngan tokey kedai coz’ sumer brg pre-order…..so, sampai ke tangan owner shop…..aku settlekan payment mana yang tak penuh lagi…and then, baru ler owner boleh post……he he he he he……..ariba andre andreeeeee

*** Alamak………tahun nie rumah WAJIB cat coz’ dah penuh ngan hasil tangan anak dara tu….