>

Semalam petang mmg hujan lebat giler…..complete set ngan guruh and petir bagai…we’ll yang kat office nie…siap matikan komputer takut kejadia b4 nie terjadi….yelah…salah satu mangsanyer aku…habis rosak komputer aku….

Duduk dlm office ……mmg tak sure ler apa jadi kat luar….tp around pukul 3 – 4 tu….kat fb officer2 aku sibuk ngan gambar2 kejadian ribut kat blok kediaman pegawai……………terkejut gark ler…yelah, tak perasan pun rupanya kat luar ada ribut……..tp alhamdulillah……takde sapa2 pun yang tercedera….

So, aku nak share gambar2 di tempat kejadian……tp bukan aku ler yang snap  yerk…..nie ihsan pegawai2 aku thru FB………he he he…laju sungguh korang update yerk……tak sampai setengah jam kejadian…dah kuar berita kat wall memasing………..

Teruk gark ler……bumbung garaj kereta byk yang terbang melayang…..bumbung2 rumah pegawai pun ada gark yang melayan………pokok tumbang……..

Lepas office hour………..aku gi pusing2 gark ler ke tapak kejadian……..teruk bila tengok sendiri…….hu hu hu hu………….tp again…..syukur bila tak melibatkan nyawa or ada yang tercedera……..lepas nie pakat buat solat hajat reramai yerk………….