>

he he he…..sessi cantas mencantas dah siap……..air pun dah masak…….al-maklum……..budak semput nie tak boleh mandi air sejuk2………….kat rumah plak , laling hubby tak pasang water heater lagi……….so, gigih ler menjerang air dulu kan……….demi anak, apa jer pun sanggup……………

So, kali nie sessi mandi buih plak……………he he he…..Batrice paling suka letak syampu bebanyak kat kepala….pastu main buih2 dia…..aku siap pun ala2 spa……….picit2 pala dia….syok ler anak dara tu……tp kekadang………sampai mood tak baik dia…..dia tak suka mandi basahkan kepala……….tp, aku nie………kalau dah rambut dia melekat bau masam peluh……..mmg pantang aku……tak syok nak cium, gomol2 bila malam…………so, gigih gark ler cuci rambut dia walaupun dia tak nak………….

oppsss……….gambar mandi buih tak boleh letak bebanyak……..bahaya yerk……sat lagi ada plak yang mengeksploitasikan gambar2 tersebut………..he he he…..

Lepas mandi……………gulung2 dia ngan towel………pastu siap ler dia berjoget dulu atas katil b4 pakai baju…….

he he he……….last sekali………….special pose buat korang sumerrr………..muaccckkkkk…!!!