>

since dua tiga hari nie…..blogwalking blog kengkawan…aku perasan yang SIS RASP ada buat Lucky Draw….tp asyik tak berkesempatan jer nak go thru the detailed.  So….tadi jejalan ke rumah Kak Mimi….tengok dia pun join…….so….apa lagi…bab2 giveaway or Lucky draw nie selalunyer syarat2 sangat senang kan….tak yah pening2  kepala nak pilih gambar2 ikut tema ker apa…….kekadang gambar dah cantik pun takde harapan nak menang…so……hope ada LUCK ler dpt giveaway or lucky draw macam nie……

Btw….thank to Sis Rasp coz’ menganjur kan lucky draw nie sempena bulan kelahiran beliau….muuaaaahhhh sis……..moga hidup sis sentiasa di berkati dan di rahmati….stay comel yerk sis…

simple and easy kan…….so, fot those yang nak join tu……..apa lagi..cepat2 buat entry pasal Lucky Draw nie….mana tahu LUCK memasing kan…if aku tak dapat….maybe korang punya rezeki plak kan….tp hope ada ler rezeki kami yerk….wink!
oppss………..tarikh tutup : 28 Julai 2010………..ada lagi 8 hari yerk kengkawan…………..