>

Biasa arr kan……..bila time hari jumaat……..rehat kemain lama………mula ler kaki tu gatal nak keluar berjalan….duduk office pun boring…..ngadap komputer pun bukan boleh buat apa….udah ler blog ke Block…Fb pun kekadang boleh masuk kekadang tak…….so, baik ler aku ambil angin kat luar….cuci mata sambil cuci poket kot2 ada barang yang berkenan……….he he eh……niat sebenar nak beli krim & sabun Tia Amelia………coz’ dah habis………he hehe….kembali semula aku pakai Tia Amelia……..try set sendayu tinggi yang baru tu cam tak sesuai plak…naik biji2 kat muka aku………so, sempena raya dah dekat nie……..harus ler mencantikkan balik rupa paras yerk tak……..

Tu tujuan utama……….tujuan sambil2an…….he he he….TER masuk plak kedai jual2 tudung nie……..and kebetulan tokey kedai baru ambil stok selendang lycra plak….saja ler gatal tangan try2 acu kat kepala…..wah……TERberkenan ler plak……senang nak pakai wei………walaupun kainnyer agak berat and agak panjang ukurannyer….tp pakai and bentuk tu senang……………….tak yah pakai anak tudung pun takpe…..

So….ini ler hasilnya….he he he…….tak sempat balik rumah…..masuk office petang tu terus try pakai sampai ke time balik………….ha ha ha ha….aku mmg camtu…excited tak menentu kalau ada barang baru…..wink!…

Cun kan…..aku tak pakai anak tudung pun………selalu kalau jenis2 selendang nie….mmg WAJIB arr pakai anak tudung……1st reason coz’ selalu kain selendang tu jenis licin kan……so, takde ler asyik nak membetulkan selendang tak tentu masa….pastu muka aku nie muka bulat cam buah tembikai….at least bila pakai anak tudung esp anak tudung ekin tu…….kurang ler sikit kebulatan dia….ada ler runcing2 sikit di hujung2 nyer tu kan….tp ngan selendang lycra nie………..mmg tak payah pakai anak tudung pun takpe…..cantik terletak and terbentuk jer…………tu yang buat aku jatuh hati tu………lepas nie boleh ler memborong selendang lycra plak…

and…..aku TERbeli gark tudung Syria…..tak pernah nak beli ko…..ntah apa mimpi TERcapai plak…..corak dia cantik…………….tp tu arrr….tudung syria nie mmg tak masuk arr ngan aku kalau pakai ngan anak dia……muka aku jadi bulat sebulatnyer cam buah tembikai…………

see….bulat kan………….tu yang menyampah nak pakai ngan anak tudung dia tu………udah ler bulat…..makin membulatkan lagi rupa bentuk muka aku nie…..hu hu hu

so, alternatif lain………tak yah pakai anak tudungnyer tu……and, taraaaa…………ha ha ha….baru ler comel sikit ye tak………xde ler rupa bentuk buah tembikai tu lagi……..senang……pin kat bawah dagu…and kelepet sikit kiri kanan tu…………senang kerja aku…….