>

Baim Wong

Marshanda
Sapa layan sinetron BENCI BILANG CINTA setiap selasa – jumaat jam 6.30 petang @ Astro Ria….? sila angkat tangan…..he he he……..aku udah jatuh chenta sama ini sinetron……….giler comel ok citernyer…….
Memula Dimas & Winda nie saling tak suka coz’ diaorg kawen kontrak….aku pun tak sure apsal diaorg kawen coz’ aku tak ikut citer nie dari awal….tahu, depa dah kawen…..tp kelakar ok….memasing ego….si Dimas Ego si Winda pun Ego…..Dimas nie ada sepupu nama Aditya (yang akhirnya adalah abang kandung Dimas sebenarnya) and Aditya giler syok ngan Winda…yelah, sapa tak syok ngan awek comel, happy go lucky, peramah plak tu……giler arr kalau takde yang syok…….cuma Dimas tu memula bongok sikit arr…yelah, Winda orang kampung…dia plak anak orang kaya…kengkonon tak layak ler dgn dia….and then time tu Dimas pun ada awek nama Claudia……..jahat Claudia…..ha ha ha…emosi ok tengok citer nie……….

Tp lama kelama2an……..dua2 cam jatuh hati……si Dimas jeles tengok Aditya kemain baik and rapat ngan Winda…while Winda plak jeles tengok Claudian ngan Dimas….padahal, after kawen…..Dimas dah takde perasaan kat Claudia lagi………..ha haha….tu ar, memula benci…lama2 jatuh sayang……

Byk episode aku tertinggal…esp seminggu aku jaga si Batrice kan………tahu2 tengok selasa lepas…..si Winda & Dimas dah keluar dari rumah besar……..duduk rumah kecik…and now, si comel Winda tu dah pregnant….he heh e…comel ok time dia nangis manja2 ngan Dimas coz’ dia penat……..

Aduh………..letih plak nak buat review……….so, pada yang giler ngan citer indon nie…..mmg tak rugi ok layan sinetron BENCI BILANG CINTA nie………udah ler pelakon dia comel + hensem………cerita plak best…….so, apa lagi……..janji temu ngan Astro Ria erk petang nie pukul 6.30………..
.