>

another quick update……..sorry yerk kengkawan…….tak sempat nak menyinggah lah lately…ngan keadaan batrice mcm tu…..nie pun balik rumah bergilir just utk mandi, settle kan kerja rumah sikit……and then, aku cabut pergi hospital lagi…..tak sampai hati nak tinggal Batrice lelama even dia ngan papa dia……hati jadi tak keruan.  Later, if keadaan dah ok………insya allah, aku akan jejalan kat blog korang plak…qada’ cerita2 yang tertinggal.

Pagi nie routine checkup, everything ok………..blood pressure ok………oksigen ok…cuma yang tak ok denyutan nadi Batrice….tak normal….laju sangat….mcm2 1st time masuk………..adoi ler…..aku baru nak bernafas lega mlm tadi doc datang check ckp dia OK….pagi nie ada plak problem ngan denyutan nadi dia….hope nothing serius lagi lah….tak larat dah aku nak tengok anak sakit………..biar ler aku yang sakit……