>

Ini cake masa majlis adik-adik aku….cantik kan…..aku tempah khas ngan member ex-officemate aku dulu….hasilnya sangat puas hati…sedap…cantik and yang penting harga adalah setanding ngan hasilnya.

So………bagi kengkawan yang area Kluang, Batu Pahat, Kota Tinggi dan kawasan yang sewaktu dengan nya……if nak cari cake or cupcakes untuk majlis2 istimewa korang like wedding ker…birthday party ker…or saja2 nak buat makan2………boleh ler order ngan my kawan nie……..a.k.a KAK LIZA.

here the LINK :

btw…….bukan setakat kek and cupcake jer……..since raya pun nak dekat……korang boleh gark order biskut2 raya and kerepek ngan my friends nie……..aku every years sign contrak beli kuih raya ngan dia….he he he he..al-maklum…nak buat sendiri tak cukup masa….di tambah takde bakat nak baking2 nie……..act, bukan takde bakat…..tp kat rumah aku nie takde OVEN……..so, bila takde oven…camne aku nak bakar biskut2 raya tu yerk tak………..so, solution terbaik……….beli jer dari yang pakar……….he he he….

Act………..blog Kak Liza nie still in progress….slow2 erk nanti dia update apa2 yang patut………

antara hasil air tangan kak liza……

yang oren nie….master cake tempahan dari aku untuk majlis adik aku yang lepas tu….cantikkan…..sedap plak tu……..meroyan aku makan roses tu ko……coz’ takde ler cream dia tu muak……..

cuppies for TEACHER DAY

so………pd yang berminat……..boleh ler direct contact terus ngan kak liza k……..aku just tolong kengkawan jer nie………