>

Petang2 sikit…….dah keboringan duduk rumah….baru ler we’ll keluar ke bandar….cadangnyer nak tengok wayang………..orang lain dah berulang kali gamaknyer tengok citer TOY STORY 3 nie…aku baru hegeh2 nak bw budak kecik tu tengok….lagi pun dah berulang2 kali janji ngan dia kata nak bawa tengok wayang…tp asyik xde masa jer…sian dia…so….salah satu sebab aku cuti khamis tu….ini ler……..coz’ for sure laling hubby aku ajak tengok wayang kan bila tengok wife dia cuti………ngeh ngeh ngeh…..mak ada indera ke-6 ok! ha ha  ha ha

we’ll sampai awal……….dpt tiket pukul 6.45 pm…tp we’ll sampai around pukul 5 pm………so, pusing2 ler dulu dlm Kluang mall tu………….time hari kerja pun ramai orang…pelik sungguh ler…….

Amboi2…kemain excited budak kecik nie dpt bergambar ngan Banner TOY STORY  tu………..kekadang minah nie…sampai mood kedaung dia…suruh posing pun dia malas….tp petang tu…syok plak dia melayan mama dia snap2 gambar……..udah ler kat area panggung tu mmg takde orang…kami 3 beranak + ada 2 couple jer ………….so, mmg syok ler feeling2 tangkap gambar kan…

Sila ler cari mana budak kecik tu terselit yerk….

Omak nyer pun sama nyibuk nak posing…fuh…itu mata Angelina Jolie kalau tak silap aku…Poster movie SALT…sure best citer tu erk…tp aku lupa bila keluar…ke dah keluar..?

yeeehaaa……….my lil Karate Girl…..wachhhaaaaaaa

Sambil2 pusing tu………..jumpa kedai Body Shop nie…wah, Kluang Mall dah ada kedai Body Shop arr….sure sabtu ahad nie hari pembukaan……wahh…best ooo…lama tak shopping kat Body Shop….yolah, den mana ler banyak duit yerk nak beli perfume mahal2…..dpt beli perfume Body Shop pun udah kira syukur ler tu………….he he he he….makin maju arr Kluang sekarang….dan dan tu jugak ler…

Alahai…anak sapa ler tu yerkkk………..? kat tengah2 shopping complex plak dia boleh buat aksi katak lompat……….mama dia lari dulu arrr……