>salam……korang…

sorry erkk…..nampak gayanyer…start hari nie…aku hanya dapat berblogging and buat blogwalking dari rumanhyer lah gamaknyer….ntah kenapa lerr…….line tenet kat office aku nie kena blog…yang dpt pun masuk web2 kerajaan…tension ok…..

tp takpe….akan aku usahakan juga buat entry auto publish utk korang yerk….and malam2 ler gamaknyer baru aku dpt nak jejalan kat rumah korang…..hu hu hu hu…nie pun update secara laju kat pc member coz’ tempat dia jer yang line CLEAR sikit……..apa ler nasib yerkk….

so…HAPPY WEEKEND yerk utk korang…esok ada kenduri rumah makcik belah hubby aku plak….fuh!…tak hilang penat minggu lepas…sambung plak minggu nie…..