>Today is my Birthday………yang ke-28 tahun…..uuuuu………sudah tua lorrrr…………..

Hampir2 berada dlm mood SENTAP ok…bila terjaga pukul 4 am…tengok2 laling hubby takde kat sebelah….hu hu hu……jengah kat hall…laa….tido kat luar rupanyer…….layan bola lagi ler tu..udah ler malam aku di tinggalkan coz’ dia pergi tengok bola kat kedai mamak & member dia….balik rumah pun still nak layan bola lagi sampai tertido2 kat luar…..hu hu hu…..sentap di situ…….masuk bilik, sambung tido lagi….
Pukul 6.15 alarm bunyi…………..siap mandi sumer….masuk bilik satu lagi nak iron baju…Wah….terkejut mak ada NOTA kat pintu……terharu ookkk….cam nak nangis jer pepagi hari……..thanks PAPA…I love U too….

even di tulis di atas A4 paper jer……i terharu beb!…tak jadi nak merajuk ngan laling hubby…he he he…….takde  hadiah pun takpe papa…..coz’ mama tahu…..tahun nie rezeki kita tak sebanyak tahun lepas…so, hadiah tahun nie….kita bring forwad ke tahun depan yerk…..ha ha ha ha ha..(** tp dalam hati nie dok ler mengharap kot2 petang nie balik ada hadiah menunggu)

and also THANKS SO MUCH my DEAR FRIEND for BIRTHDAY WISHES kat my FB wall………nak nanges baca satu2 ucapan dari korang tu……even ada di antara kita yang tak pernah jumpa ….tp erti persahabatan INI terlalu BESAR dalam hidup zana.  Thanks…..
 

again.  THANKS A LOTS my DEAR FRIENDS.

and also to my dearie LIL ANGLE….thanks sayang coz’ nyanyi lagu BESDAY TO YOU for mama…pepagi hari…………….