>

Morning all……..
fuh….penantyer lah hai………semalam majlis sambut menantu rumah pakcik aku……tp penatnyer lebih kurang jer ngan majlis rumah aku yang lepas…….he he he
byk benda nak citer sebenarnyer….tp….tak dan aku nak update satu persatu…kita pergi one by one yerk…kasi aku tarik nafas dalam2 dulu…….penat wei…..di tambah kerja kat office yang start nak berlambak dah  nie…….

1) citer pasal aku gi sessi MFB……..best wei…sumpah!
2) citer cari baju raya….he he he..citer sampingan..skip pun takpe kan!
3) citer balik kampung and majlis sambut menantu pak cik aku
4) citer tempat makan best kat Kota Tinggi………terbaik ler bagi pencinta Seafood esp yang jarang2 nak jumpa spesis nyer tu
5) citer ahli keluarga baru kami
6) citer si Batrice yang buat aku nak lompat hoyeehhh hoyeehhh…….he hehe

see………banyak kan citer…………..so, kasi aku relaks dulu…tarik nafas dalam2………baru ler aku boleh nak membebel pasal citer2 di atas kat korang…………kan kan kan kan….