>makin hari……makin panjang…..sampai terlebih2…tak dpt nak di tampung lagi……hu hu hu…..sungguh mendera aku ok!…..tp apa dia yang dah semakin panjang tu?

.
.
.
.
.
.
.
.
pepagi jumaat nie…jgn nak kuning2 yerk kepala memasing tu…………nie hah…kaki anak dara aku……makin panjang melampai……………makin tinggi………..ngikut baka mak dia kot nie tinggi….tp dia tinggi slim..mama dia tinggi besar……wah gitewwwww……

gini ler kekdahnyer tiap2 petang kalau aku ambil dia dari rumah nenek…….masuk kereta tak sampai 10 minit…dah lelap….and port feveret dia…sure ler tilam vono asli mama dia…….syok sungguh landing atas badan aku……………kalah tilam vono Ziana Zain tu .

Berat weiii……….sampai rumah….naik kejang kaki aku nak menahan berat budak kecik nie…….

tp….i kan ibu mithali kan…demi anak…..sanggup aku kejung 10 jam pun takpe……………sapa tak sayang anak ooooooo………..