>

Morning everybody…..he he he….mood kedaung…coz’ malam tadi tido sesorang….laling hubby den…tengok bola kat luar…balik ntah pukul baper…aku pun tak perasan…mak dah pengsan tak sedar diri dah……tido lambat…around pukul 12 lebih gark ler aku baru lena…..aku nie jenis susah nak lelap kalau tak jumpa ketiak laling hubby aku…..hu hu hu……tu pun sedar2 …..laling hubby tak de kat sebelah……sekali jengok ke hall…laaaaa…tidur luar ler plak…sure dia sambung tengok bola lagi balik tu…..tension mak tau!

oooohhh………….gambar di atas adalah gambar semalam yerk cik puan- cik puan………….fuhhhh…nikmatnyer petang semalam menikmati lontong darat……………terbaikkk arrr………nie ler rupa lontong darat………..lontong darat nie…sama jr ngan lontong biasa tu…cuma beza..coz’ dia “darat” kan….so, xde ler berkuah bagai ngan kuah lodeh tu……kering jer……just add sambal kacang + rendang…tak kira rendah ayam or daging…pergh……mmg terbaiiikkkkk arrrr……………..sodap hingga menjilat jari ko!

Sambil makan sambil selak surat kabar ……………….wah…cam menarik errkkkkk……………..iklang Marie France Bodyline……….hhhhmmm……..apa kata aku hantar sms untk program pelangsingan seminggu nie……….byr RM68 jerrrrrr………..wah wah wah……..start ler berangan nak langsing cam dulu2 nie……………

mmm………hantar ke tak? ………….nanti aku pikir2 kan yerkkkk…………………….