>

apa ler aku nak citer kat korang lagi erkkk……gambar berlambak2…tp takde citer…..hmmmmmm……….apa2 pun….pasal MFB tu……aku dah hantar pun sms utk 1 week slimming = RM68…appointment esok petang pukul 4 pm @ Batu Pahat…..tp…aku cam tak confident jer nak pergi…sat lagi..ntah apa2 plak yang dia charge aku…so, sapa2 ada pengalaman tu…sila ler tinggal pesanan penaja kat aku yerk…aku nak bayar RM68 jer tau…tak nak lebih…….hu hu hu

Las 3t week………my lil  YAYA ngikut my MIL & FIL aku balik Kluang…yelah, 3 week yang lepas kan, depa pergi KL utk majlis pertunangan sepupu hubby aku….and after 2 week lepas tu…means last week….plak si Abang plak menikah….so….my MIL decide nak bawak Yaya nie balik Kluang…..jarang2 nak bermanja ngan cucu yang sorang lagi nie….sian dia……balik pun bukan selalu…so, ngikut si Yaya nie balik rumah nenek kluang…………..orang paling happy sure ler my LIL BATRICE…ada geng beb! partner in CRIME. wahahahahahaha…….

Salute arr kat biras aku…yelah…kalau aku…jgn harap ler aku nak benarkan si Batrice tu jauh2 ngan aku ……..2 minggu plak tu…no no no……cannot ooo…..2 perkara yang aku tak boleh bila time malam nak tido tu….1) bau hubby aku and 2) bau budak kecik nie…….biar ler aku dok bergaduh ngan dia kat rumah……biar ler tekak aku sakit terjerit2 bila dia tak reti2 nak dgr ckp mama dia…namun nak biarkan dia ikut sesama….cannot ooo……bukan tak caya….tp aku TAK BOLEH!.  tp Yaya…since dalam hari lagi mmg dah kena tinggal ngan mama dia…….2 minggu sekali baru ler mama dia jengah dia kat rumah nenek Batu Pahat nun……….nie pun, b4 ngikut MIL & FIL aku…dia dah 2 minggu ikut nenek dia stay JB…..pergh……..mmg tahan betul ler budak sorang nie……….

Meriah ko rumah MIL aku bila cucu2 sumer ada…………si Suffiyyah pun galak jugak nak join kakak2 main…tp tak berjalan lagi……..tengok kakak lari2..dia pun sibuk nak kejar2..tp merangkak jer lah….he he he..bila ler Uffi nak jalan yerk…tak sabarnyer mak long nak tengok anak mak long yang sorang nie melangkah……

Batrice ngan Suffiya mmg ler…kamceng giler….dia lagi kamceng ngan Suffiya berbanding Yaya…yelah, Suffiya kekadang hari2 pun jumpa…..dari kecik sampai dah umur setahun lebih nie..mengadap kak Batrice dia…Yaya plak..setahun ada ler 3 – 4 kali balik…….so tak berapa kamceng arr…………jeles melebih sesorang tu…..asyik nak gaduh jer…..yang tu pegang menan, yang sorang pun sibuk nak pegang menan yang sama..padahal, b4 tu…terdampar jer benda alah tu takde sapa hirau..tu belum citer berebut peha nenek dia……..tp yang bagusnyer…bila ada geng nie…memasing bab makan2 berlumba2….

But now, tinggal ler Batrice jer ngan Suffiya…tu pun sebab mama Tina dia cuti sekolah kan……tido rumah nenek…ada ler geng…nanti Mama Tina dia dah naik ngajar…..tinggal ler berdua ngan nenek plak……Yaya dah di pulangkan last week masa diaorg turun KL untuk majlis nikah si maman………next week plak ler dpt jumpa tu pun kalau Pak Ngah Nizam balik time majlis rumah Mak Sal on 27 tu………

Bila tengok gambar…..nampak si Batrice plak lebih besar sikit dari si Yaya tu…..coz’ kalau tengok live..Batrice cam keding sikit…maybe coz dia tinggi sikit kot dari Yaya…tu yang nampak slim tu….