>

mentang2 ler bukan musim dia…erkkhh…ke dah start musim durian gugur erkkk? kemain mahal lg harga erk……

entry basi lagi.  Ngeh ngeh ngeh……lupa hari apa aku beli durian nie…..rasanyer last week kottt….beli kat kampung melayu. 3 biji nie total harga = RM12….we’ll beli yang harga sekilo RM5……jadi ler buat merasa2 kan……nak tunggu durian kat kebun kami yang sekangkang kera tu…ntah bila nak gugur….hari tu ada gugur sebiji…dpt ler merasa sorang 2 ulas…….now, tengah tunggu lagi kot2 ada yang gugur…tu pun kalau selamat tak di bawa lari oleh cik Nyet……..cik Nyet pun pandai makan durian ko……..

halus mulus ko tangan laling hubby aku…..cam kerj opis plak….padahal membanting tulang buat kerja kontrak….tahun nie kurang sikit kerja….tp alhamdulillah ler…bernafas lagi kami anak beranak…….coz’ end of last year….payment utk 2 project besar masuk………gini ler berniaga sendiri…..ada kerja ada gaji…xde kerja…gigit jari……….he he he

Idaman ku selalu…….apa orang panggil…anak kucing erk…..ntah apa motif panggil anak kucing ntah……tp mmg kalau tiap kali bukak durian, jumpa yg camnie….berebut2 ngan laling hubby aku…tp sayang isterikan…berebut2 manja nak kasi meriah suasana jer……wife dia gark yang dapat…….

Rakus sungguh si kecik aku……mulut tu bercomot lagi ngan coklat…dah tamak, campak coklat makan durian………he he he he…pastu bising ckp busuk ler apa……nie peel papa dia ler nie….bau durian tak suka…tp makan nak…….makan sambil tutup hidup……voley!

Jejaka idaman semalaya…..keh keh keh keh…sambil makan, mata tu tetap tatap citer cina kesukaan dia…..WAJIB ok now setiap petang start pukul 7 kot….bukak channel 708 layan citer mandarin dia…hangen jer aku nak tengh Shah jihan tak dapat….nasib ler citer shah jihan tu tak berapa nak sedap kan…….

Aloooo tangan sapa ler nie yerk………..gigih mengupas kulit durian tu……..see…kecik2 jer buah nyer kan….

NIe apa kes posing camnie pun aku tak tahu……posing ting tong lepas makan durian kot………..aku suruh dia posing jilat tangan…dia pergi posing orang ting ton…..

last kopek beb………..lepas tu tersandar lagi kekenyanga……….tp……..kenyang ke makan durian……xde maknanyer…tengah2 malam laling hubby masak maggi…kelaparan………….