>Sessi deco rumah lagi….jom deco jom deco deco….ngeh ngeh ngeh……ngeng erkkk……

Lepas makan, sambil tengok tv……..sambil upload gambar utk blogspot………tangan gatal tengok dinding hall nie cam kosong jer…tak berseri kan…………pastu dlm drawer ada lagi wall sticker yang aku beli 2 bulan lepas kott……………so, ting!….idea mari……….hari tu tak sure nak tampal mana wall sticker tu kan……..so, mlm tadi dpt idea………..

and, taraaaaaaaaaa………………

Inilah hasilnyer……….aku main tampal2 jer camtu kat wall…………nak susun cecantik mmg aku failed ler kan…almaklum bukan orang seni…so, kita tampal cara selari jelah yerk………….1st tu ingat nak letak ujung2 ranting tu…tp cam pelik ler plak….kiri kanan togel………padahal kalau buat bebetul sure cun gark…..tak kisah ler…janji wall tu berseri sikit kan….lagi ceria ler gamaknyer frame gambar si Batrice tu……

kasi close up sikit

ha ha ha ha…..jadi ler kan……..