>

Salah satu xtvt selepas majlis adik2 aku yang lepas…..membuka balik skirting2 kat khemah yang ada….skirting tu sumer my mum yang punya…so, orang2 blok datang bukak khemah…harus ler buka dulu kain2 skirting yang ada…..di tambah plak….memasing ada lagi kan………..sekali harung terus siapkan kerja…senang!

Tengok ler anak aku……….gigih benar menarik bakul utk masukkan kain skirting mak tok dia…………nak tolong bukan dia bagi………pegang sikit pun dia marah………so…..hah! pi ler tarik sesorang yerk…sombong bebenar……….

Kuat weeeiii………..aku ingat tak gerak….gerak gark rupanyer bakul tu…..bukan ringan ooo…..berat gark lerrr……..gagah perkasa sungguh anak dara aku….

tu jer entry tuk hujung minggu nie yerkkk……………

Sepatutnyer we’ll nak KL this week………..tp sebab hubby aku ada kerja last minit and mr honda tu cam tak sihat jer…………terpaksa ler di batalkan….so, tunggu next 2 week baru dapat kumpul ngan cousin2 belah hubby aku kat rumah mak cik kitaorg sempena majlis berundur plak…………minggu nie majlis belah pompuan……tak sure kat mana.

and nak say sorry to amy a.k.a mama tisya coz’ tak dpt nak join besday party tisya……..ikut plan asal camtu ler…lepas majlis umah pompuan tu…aku anak beranak nak lari kejap ke majlis tisya nie…tp takde rezeki nak laga2 pipi ngan korang2 ler gamaknyer………….hu hu hu

apa erk nak buat cuti2………..tengok wayang? or gi mandi manda kat waterfall kota tinggi? hmmmm……nanti ler pikir2 mana yang sempat.