>Ingat anak bujang jer reti main otomen2 nie………..walaupun xde taksub bebenar….tp anak dara nie naik hafal dah pukul baper otomen di tayangkan….sumer intisari rancangan astro ceria tu dia dah hala…pagi petang siang malam nak tengok kartun kartun kartun………….tu yang bergaduh berebut channel tu…..1+1+1 ……….poning makcik……..bukan takat ngan anak, ngan bapak nyer sekali pun berebut2…………aku rasa lah kan…kena beli lagi 2 tv and 2 decoder astro ler baru aman rumah aku nie………

Nie kalau bakal mak mertua tengok gambar nie…sure cancel jadi menantu…hu hu hu