>Nie lah gara2 gatal tangan kan…pantang ada icon baru terus nak click..terus nak ubah2…..seeeeee…

.
.
.

my carpet rumah dah bertukar jadi kaler hijau plak…….raya pun belum dah tukar karpet rumah…hu hu hu…hilang dah carpet suci murni yang dulu….waaaaawaaaaa…nak nangis…tp bila tengok cam cun gark karpet hijau nie…terus tak jadi nangis…kesat air mata……..tp rasanyer…karpet lama lagi nampak suci murni kan….hu hu hu

Sapa perasan….blogspot ada benda baru….he he he….tu yang aku gatal tangan pi clik tu…and jadi ler cam di atas nun!……tp ok gark ler…..

Yang paling best………..lepas nie dah tak payah nak pening2 kepala masukkan html code untuk jadikan laman rumah korang ada 4 petak kerrr…….3 petak ker….5 petak ker………berpetak2 ker…..just click mana2 yang korang suka…and taddaaaaa……….rumah korang automatik ada laman tambahan………tinggal drag jer lah pasu2 bunga korang nak masuk petak mana tu kan…

lepas tu……if malas nak pi cari carpet baru kat tempat lain…kat sini pun dia ada sediakan….mudah kan….waaaaa….bravo ler blogger….i lap u lerrrrr………

pilih kak jangan tak pilih………jom pakat reramai tukar karpet, tambah laman kat rumah memasing yerk…nak raya dah nie…..