>Dah habis sessi bersanding, potong cake and posing atas pelamin by official photographer…..aku gi cilok adik2 aku bw ke Tanjung Leman.  Mmg aku pasang angan2 nak ambil gambar depa kat Tanjung Leman.  Biarpun tak pro lagi…tp nak gark aku abadikan moment diaorg kat sana………

Tp….aku minta maaf awal2 lah yerk…….qualiti gambar takde lah macam pro hasilnya….almaklum…aku nie budak baru pandai nak pegand DSLR….nie pun just untuk simpanan aku…..just suka2 nak feeling2 buat photoshoot syok sendiri ngan adik2 aku…no charge ok..FOC……..kira hadiah untuk adik2 aku ler nie.
Iwan & Adib

Amacam…..jadi tak pict bawah nie……aku suka masuk blok photog2 pengantin…and try nak tiru cara diaorg snap pict…jadi ke tak tu belakang kira…janji aku try….yelah….ngan takde basic main taram jer snap pict tu kan…..skill pun takde….so…aku rasa aku puas hati gark ler ngan hasil yang ada nie….nama pun “saya budak baru belajar”

Sanie & Ayu

Anak dara ku ngikut gark ler…tp half session tu dia tido dlm keta….kepenatan….tu jer cara nak kasi dia tido….masuk kereta…on aircond….sure tak lama lelap punya.  Nie dia dah bangun ler nie…muka happy jer nampak air laut….ingat dia nak mandi manda ler…….next time yerk…coz’ mama memang takde niat nak terjun laut petang tu………

Di sebalik tabir sessi photoshoot…keh keh keh…..pengantin pakat kehausan…….so, nak tak nak …ngan baju pengantin lip lap kena ler beli air kat gerai yang ada……..

Ingat nak tunggu sunset…..sure cun gambar berlatar belakangkan sunset….tp tak larat ler nak menunggu….kaki aku cam nak patah…kat tapak kaki tu cam ada jarum mencucuk2….adik2 aku pun nampak dah penat…lagipun sian kat ibu2 mengandung tu kan…..so….jadi ler 2 – 3 keping gambar berlatar belakangkan laut……at least tercapai gark impian aku nak shoot diaorg kat tepi laut tu kan…walaupun hasilnyer tidak ler boleh nak di bandingkan ngan professional photographer…….