>……….lets sambung citer majlis sambut menantu keluarga kami.
Around pukul 2.30 pm camtu….pengantin dah siap solek, group kompang pun dah berkumpul…wah….depa pun sedondon ngan pengantin…secara kebetulan depa pun pakai oren gark……so, baru ler boleh nak bergerak berarak ke rumah aku plak kan…..

Bila tengok adik2 aku segak and berseri2 ngan warna putih oren nie….aku kembang kempis hidung rasa bangga wei…….rasa cam comel giler adik2 aku pakai kaler tu……tercapai gark impian aku nak tengok adik2 aku bersanding ngan kaler nie…..yelah, secara tak langsung aku jadi wedding planner depa….dari baju, pelamin, sourvenier tetamu sumer aku yang pilih…..plus ngan mak aku ler…..so, bila tengok sumer nampak sepadan and tetamu datang pun puji…rasa betul2 bangga coz’ aku berjaya buat majlis persandingan adik2 aku gah gark ler…..ini majlis penutup keluarga kami…so, aku harap impian mak aku tercapai nak buat majlis yang gah sikit walaupun takde ler besar mana coz’ budget terhad kan….tp alhamdullillah….sumernya mengikut perancangan kami.
my lil family ngan pengantin.  buat kenang2an…..lepas nie tinggal adik sorang lagi belah hubby aku plak.  tp tu maybe lambat lagi kot.
The cake……..aku ambil ilham dari kak Aimi…sorry kak….ambil idea tak info akak….and nasib baik ler…kawan aku berjaya merealisasikan cake nie sejibik cam apa yang aku bagi kat dia……sangat cantik ok……and aku sangat2 puas hati ngan hasil tangan Kak Liza.  Btw…kak liza nie my ex office mate masa kerja kilang dulu….so, pada sapa2 area johor nie nak tempah cuppies, birthday cake, wedding cake or biskut2 raya…boleh ler tempah ngan kak liza….aku leh jamin 100% korang akan puas hati ngan hasil nyer…di tambah….harga adalah sangat berpatutan.
Makan beradab time…….he he he….adik aku yang sorang nie mmg tak reti nak beradap kat meja makan…ko nengok kemain panjang lagi tangan tu nak mencapai udang ke apa tu…….
My mum & dad.  he he eh…i hearth giler picture nie…..bukan senang ok nak snap gambar mak & ayah aku camnie…Ayah aku tu bukan suka nak bergambar2 nie……..so, ini jer lah peluang nak ambil gambar ayah & my mum.  Nak tunggu gambar dari official cameraman….nak cuci size besar pastu nak frame kan….
.
My lil angle plak…..dah bertukar baju dah…….papa dia tak larat nengok dia ngan gown kembang setaman tu…suruh tukar baju lain…….so, mmg that day…dia terbiar jer lah….langsung tak berkepit ngan aku….cuma berkepit time nak susu jer lah…..nak suruh bergambar ngan pengantin pun kemain payah………..
Syukur alhamdulillah……majlis adik2 aku berlangsung ngan sangat meraih…tp tak boleh lawan kemeriahan majlis aku 6 tahun lepas lah kan…ha ha ha ha…statement nak lebih jer kan……..
For both adik2 and adik2 ipar aku……..kak long doakan kalian bahagia melayari rumahtangga masing2, di kurniakan anak yang ramai, bagi kak long anak2 buah yang comel2 erk……he he he he…and semoga kasih sayang antara kalian berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya.