>

i telah di TAG oleh cik puan WANI untuk join this GIVEAWAY by EMACUPCAKES.  Thanks wani.
and
gambar yang I pertaruhkan….

Gambat Me & Batrice sedang bercium molot. 
he he he 18sx kan……tp takpe…..cium mulut antar IBU dan ANAK….bagi pasangan kekasih di luar sana…sila jangan tiru aksi ini ok…..if nak tiru…sila pastikan kalian telah di ikat ngan IKATAN YANG SAH
dalam erti kata lain…sudah BERNIKAH.
This picture taken masa we’ll singgah ke Melaka on early Februari lepas.  Otw balik from Banting right after majlis nikah adik bongsu aku.  And this picture berlatar belakang kan Selat Melaka coz’ we’ll shoot kat Masjid Pulau Melaka (aku main taram jer nama Masjid tu coz’ tak ingat)
Full story boleh click SINI yerk
and syarat penyertaan ialah kena tag 5 orang  and aku nak tag :
and
DONE.
Tarik Tutup : 30 Jun 2010