>

maaf lah yerk…tuan rumah skip lagi citer majlis perkahwinan adik2 dia……mood nak cerita bab tu tak mari lagi…coz’ mood nak cerita pasal kasut baru plak yang datang dulu…WAH…biasa arrr…..tuan rumah giler excited baru beli heel baru…padahal…murah jer…….RM29.50……after 50% discount kat VINCCI…so..orang2 Kluang…pergi serbu VINCCI Kluang Mall yerk….ada sale lagi tu…..cepat cepat..nanti habis….

Act, utk pattern nie ada 3 colour, purple, merah and warna beige….ikut hati nak beli jer sumer…..tp tak mau ler jadi TAMAK HALOBA kan…di tambah my laling hubby dok jeling2 kat pintu masuk VINCCI tu….kalau aku gi sesorang…mau aku beli lagi 2 pasang…..murah wei murah…..

Hajat asal nak cari wedges jer…..tp tersangkut gark ngan heel cam nie……takpe…..nanti pi cari wedges plak……hari tu ada wedges kaler hijau…cun wei…….tp xde size ler plak…..tinggal size besar2 alam jer…..aku plak malas nak menggali lagi ………tp aku dah usha2 wedges kat CARTINO SONIA…..cun gark tu…..next time k.

So, hari nie secara rasminya aku dah RASMIKAN kasut VINCCI murah aku nie…he he he…amacam…cun tak? tp sila abaikan ler yerk kaki tuan rumah yang tak berapa nak mulus tu.