>

CHOP! beri laluan beri laluan……sebelum aku sambung citer pasal majlis persandingan adik2 aku tu….sila beri laluan untuk ENTRY ISTIMEWA sempena BIRTHDAY yang ke – 50 my LOVELY MOM.

Today, 27 Mei 2010…………genap 50 tahun usia my mum………..mak, along and adik-adik sayang mak seluruh jiwa kami…..mak adalah insan yang cukup sempurna di hati kami.  Terima kasih atas kasih sayang mak terhadap kami adik beradik….you’re the BEST MOTHER in THE WORLD.  LOVE YOU MUM!
and
SEMOGA ALLAH MEMBERKATI KEHIDUPAN MAK SEPANJANG USIA DAN BAHAGIA DI DUNIA & DI AKHIRAT.

So,  memandang kan sumer adik beradik dah ada selasa lepas……………..my adik bongsu suggested buat mini celebration untuk birthday Mak…………dia yang turun kota pergi beli kek….while adik aku yang no. 2 plak pergi beli marrybrown……jadi lah kan…….

So, before aku and adik bongsu aku gerak balik……..we’ll celebrate ler sesimple mungkin birthday mak …..jsut makan2 ngan the whole family……….sangat happy walaupun sederhana………..yang penting pada kami….mak happy and kami adik beradik ada bersama celebrate mak birhtday.

Ini budak dah tak sabar nak tiup lilin…………orang tak ready lagi……..dia dah nyanyi dulu lagi birthday to you to mak tok dia…………siap suruh mak su dia mandi cepat2………..

Seronok bila tengok mak happy………….

Aku pun tak sure…budak nie tak sabar nak tiup lilin ker …ataupun dia terliur tengok ceri merah atas cake tu….?

Inilah pengarang jantung mak tok & tok ayah dia…….ada jer idea dia nak buat mak tok and tok ayah dia gelak2……..time nie, dia dok kira 1, 2, 3 untuk nyanyi besday song utk mak tok dia……while yang lelain pakat gelak tengok dia yang lebih2 excited……..

Kecintaan hati aku……….both..insan penting dalam hidup ku………..Batrice pun nyibuk nak tiup lilin ngan mak tok.

potong cake bersama-sama……….suppose mak tok ngan pak su ler sayang oit…..coz’ adik aku yang bongsu tu punya birthday on 21st tu………..

and special present from Batrice to Mak Tok…..ciuman dari cucu kesayangan………….i love u mak.

~ SELAMAT HARI LAHIR MAK YANG KE – 50 TAHUN ~