>

Morning sumer………sihat? he he he…pagi nie aku kenyang makan free….ada majlis meraikan pegawai yang berpindah…..ada roti jala, nasi impit, kari ayam, rendang daging, kuah kacang, karipap, kuih koci, seri muka and kuih lapis……..full dah tank nie……he he he…tp tu bukan perkara pokok aku nak share ngan korang hari nie….

aku nak share pasal nie…..

he he he….lama dah tak mengada pakai contact lense…ntah apa mimpi semalam aku dok boleh sangkut beli contact lense nie……sebenarnyer…niat nak membeli tu dah lama dah…cuma kaki tu asyik tak tersangkut kat kedai eyecare jer……dah lalu, sure laju jerrr aku tak pandang kiri kanan nak masuk…..he he he…so, petang semalam balik dari office aku heret laling hubby aku and batrice gi Kluang Mall……

Aku beli kaler BROWN jer……ingat nak try colour STERLING GREY tapi rasa cam malu ler plak nak pakai kaler yang over2 sikit nie…i pemalu…so cari yang NEUTRAL colour jer….so, xde ler i malu sendiri nanti….he he he…poyo erkk…tp betul…..teringin nak pakai kaler biru ke, hijau ker, purple ker cam orang lain..coz’ nampak esotik jer…..tp masalahnyer aku nie ada sifat PEMALU sikit….so, berani guna kaler yang biasa2 jer…

and hasilnya……….

he he he he…natural jer kan….i likeeeeeee…………lenkali boleh pakai ngan false eyelash plak….baru ler meletup….wakakakakaaah….