>

Last 2 week kot….he he he he…ampun citer basi……lupa nak update…padahal gambar dah ada dlm draft…cuma lupa nak citer jer…..so, kira halalkan yerk……..masa budak kecik nie demam…aku pun demam gara2 suntikan pelalian H1N1………batrice dok kicau-kicau nak makan KFC dah almost seminggu b4 tu….tp memasing buat endah tak endah jer……nenek and atuk dia pun dok ulang kali cakap…tp papa mama dia…takde “mood” nak makan KFC…….mmg lama dah tak gi makan KFC….dah lama tak makan McDonald……hu hu hu….

Mlm Khamis tu…aku tak sure ler dia ngigau ke apa kan….tp pukul 3 pagi mulut dok berkicau nak makan KFC….icha nak KFC lah mama…sambil tepuk2 peyut mama dia……hu hu hu…sian ler anak aku….takkan ler semata tu aku terus nak bangun kejut laling hubby ajak gi KFC jer…yelah KFC kluang kan dah 24 jam….takde kerja ok…….so, aku pujuk2 Batrice suruh lelap balik….ckp esok tengahari papa belikan KFC…..dia turut….sian anak akukan…..sampai demam2 nak makan KFC……he he he he

So, coz’ aku ngan Batrice dua2 demam……..mmg aku tak masak ler kan…….takkan ler orang demam nak turun dapur kan……padahal kalau sihat pun belum tentu rajin nak memasak….he he he….Tengahari tu, laling hubby aku tapau kan KFC seat 3 ketul ayam, bubur Marrybrown and dumpling sup utk aku dua beranak….kata demam…harus ler duduk2 saja di rumah………….akhirnya……tercapai gark cita-cita murni anak aku nak makan KFC setelah sekian lama tak makan………..alahai…….lepas nie tiap2 minggu mama beli KFC yerk….di samping nak bagi awak happy….sambil2 tu menambah lemak tepu kat badan mama nie….

Seronok tengok dia makan….penuh perasaan sambil senyum2………habis 2 ketul ayam & kentang putar dia sebab……mama dia pakat tengok jer….tu pun dah cukup kenyang bila tengok anak selera makan.

Lepas dapat KFC….petangnyer terus sihat wal’afiat mcm bukan demam…….he he he..apakah anak aku demam kerana rindukan KFC? ntah lerrrrrr



*** update entry nie sambil menyuap Nasi Goreng Kampung buatan sendiri. Auto Published!