>

yeeehaaaaa…………sapa nak join kelas aerobik bersama Batrice? don’t worry……….bayaran adalah PERCUMA untuk setiap sessi………sume apa yang perlu………rerajin masuk blog mama saya yerk……….yeeehaaaaa……………..

Let’s start ngan step aerobik bersama saya……….ha ha haha  anda sudah sedia? jom mulakan………….

1) Apa kabar sumerrrrr………………

2) Sila longgar2 kan bahu kiri kanan anda yerk…..
3) jangan lupa jari jemari…harus di lentik2 kan…di lembut2kan…

4) lepas tu…..tarik tangan kanan anda ke sisi kiri…mcm yang saya buat nie yerk puan-puan
5) untuk check kekuda tu kuat atau tidak…sila rendah kan kaki anda mcam yang saya buat….tangan boleh ikut gaya saya untuk mencari keseimbangan

6) Lepas tu…untuk mendapatkan effect dagu yang runcing…….sila tarik dagu anda sumer ke atas.  mcam yang saya buat nie

7) Ewah ewah…ha macam tu ler auntie…angkat kaki kiri ke atas……

8) ok DONE….saya dah penat….sila teruskan sendiri dengan step sendiri yerk auntie2

Ok…..cukup setakat ini kelas aerobik kita………..next week ………..kita buat step baru yang lebih mencabar yerk……………