>

Amacam, comel tak anak dara saya? he he he….act….gigih ok buat sessi photoshoot anak dara nie kengkonon nak join contest BABY in BLUE contest by Suziey & momguess………..tp, bila aku belek2 balik syarat-syarat penyertaan………….huuuwaaaaaaa…………anak dara nie dah tak layak……..syarat penyertaan : umur 36 bulan…..anak dara aku dah 40 bulan……terlebih 4 bulan……so, xde ler harapan nak  join contest2 berangkai tu……….udah ler hadiah dia best giler………package percutian ke Pulau Redang/Langkawi…full package tau……huuuuu……….

Takpelah……….xde rezeki…….so, jom kita layan gambar2 anak dara nie ngan baju BIRU yerk…………jadi ler kan…..contest di hati mama dia…….dia peserta, dia pemenang……..mama dia jadi penganjur, mama dia jadi pengadil……..

dan akhirnya………….anak dara nie kengantukan gara-gara layan mama dia….he he he..

cau cin cau……cukup lite entry di pagi ini.  Aku ada kerja urgent nak buat nie..