>

Salam hari jumaat……….semoga kalian semua di berkati dan di rahmati di hari jumaat yang mulia nie…
So, hari nie aku mcm malas ler plak nak bebel panjang2 kan…….tp ada gambar yang aku nak share ngan korang…..takpelah…kot2 ada yg sudi kan nak layan entry bergambar aku hari nie…silakan……suka aku….
lepas makan free @ majlis perkahwinan jacky & cicie, we’ll buat photoshoot sendiri…….alang-alang dah sampai sini kan………..harus ler sessi gedik2……prop dah ada, model dah ada…shoot aje lah kan……

so, entry pagi nie…edisi:

PHOTOSHOOT by PAPA BATRICE.
Model : BATRICE and MAMA BATRICE
Lokasi : TAMAN TASIK KLUANG

Kak Atty, xde arr gambar yang betul2 zana diri tegak pakai maxi dress nie….yang nie ok tak…..?

and last…………capture by ME.  he he he ……………amacam….ada skill photographer pro tak? **PENGSAN 44X** but….i hearth this pic…..
1) coz’ aku yang capture
2) feeling2 like gambar terbaik from me
3) itu adalah insan kechentaan ku
4) feeling pro photog yang snap..

hu hu hu hu…..sesekali feeling utk kepuasan sendiri…ok kan…xde sapa nak marah kan…!

fuh….dlm panas2 tu gigih kami tau…….takpe bukan selalu pun.  Lepas sessi gedik2 santai …..we’ll terus ke Kluang Mall beli ticket movie……laling hubby aku meroyan nak tengok movie IP MAN 2…..dpt ticket pukul 7.30….time tu dah pukul 3 ++ so….malas aku nak balik rumah……so, dok ler kami lenggang kangkung dalam mall tu sampai penat……….batrice pun dah buat perangai jer……ngantuk + penat…last2…masuk panggung…tak sampai setengah jam dia dah ketiduran…….so, mak pak dia boleh ler layan movie tu ngan penuh khusyuk dan tawadduk

Advertisements