>

now aku kat rumah…….tak larat wei nak gi office…….satu badan sakit sengal-sengal…tu sumer gara-gara aku ambil suntikan pelalian H1N1 hari isnin lepas….hu hu hu hu……ingat kan xde ler teruk sangat side effect dia…..cuma demam lite2 jer ker…rupan-rupanyer….hu hu hu hu…hazab tau…..

udah ler tgn yg di inject tu sakit sampai tahap nak gerak pun rasa sengal….pastu kepala dah rasa berat…….sakit badan lagi…sampai kan…kalau jalan tu…aku rasa mcm kena paksa kaki tu bergerak …..hu hu hu…

and yang tak bestnyer lagi……….si BATRICE pun sama tak sihat ngan aku….huwaaaaaarrgg…complete set package orang demam dalam rumah nie…..

Udah ler mama dia tak sihat……nak bangun pun huyung hayang…..dia plak….dari kul 3 pagi tak boleh nak tido…….terkokol2 batuk….pastu kejap-kejap muntah…….fenin mak tau!

aku dah google dah kesan-kesan sampingan suntikan pelalian H1N1 and  rata-rata mereka yang menerima suntikan mengalami kesan sampingan seperti DEMAM, SAKIT KEPALA, SENGAL BADAN serta KEMERAHAN DI TEMPAT SUNTIKAN  Walau bagaimanapun, kesannya akan hilan dalam 2 – 3 hari.

Nampaknyer sumer kesan tu aku dah alami kecuali yang last sekali tu….